Programování průmyslových robotů FANUC

Abstract
Tato práce se zabývá vytvořením výukového materiálu, využitelného jak pro potřeby výuky, tak pro samostudium robotiky a programování s hlavním zaměřením na roboty značky FANUC. V práci je popsána problematika robotů a jejich programování. Praktická část je pak zaměřena na seznámení s možností offline programování za podpory programovacího softwaru Roboguide. Jsou připraveny dvě výukové demo úlohy. Jednotlivé programy a potřebné data jsou k dispozici v příloze.
This Bachelor's thesis is about creating teaching material reusable for both teaching and self-study robotics and programming, with a major focus on robots brand FANUC. Bachelor's thesis describes the issue of robots and their programming. The practical part is then aimed at familiarising yourself with the possibility of offline programming supported by the Roboguide programming software. Two teaching demo jobs are set up. Individual programmes and the necessary data are available in the annex.
Description
Subject(s)
FANUC, průmyslové roboty, programování průmyslových robotů, Roboguide, iRVision, offline programování, FANUC, industrial robots, industrial robots programming, Roboguide, iRVision, offline programming
Citation
ISSN
ISBN