Buď připraven na nečekané

Loading...
Thumbnail Image
Date
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Závěrečná práce je projektem pro základní školy. Projekt je vytvořen za účelem prožití některých náročných životních situací, se kterými se žák může běžně setkat. Prožití těchto situaci mu bude umožněno pod odborným dohledem, v bezpečném prostředí a mělo by být přínosem pro pozdější konfrontaci s takovou situací v realitě. Žáka by situace po absolvování projektu neměla tolik vyvést z míry, měl by si vzpomenout na projekt a zachovat se v danou chvíli správně.
My final thesis is a project intended for primary schools. The main aim of this project is to demonstrate different types of situations pupils may encounter with on daily basis. The pupils should learn how to react in these situations which should help them in the future life. There'll be a special supervision as well and the whole project is set in a safe environment. If the pupils get in these situations in a real life they should be able to act rationally and recall the project.
Description
Subject(s)
Náročná životní situace, podpora zdraví, společnost, vrstevníci, pomoc, Difficult life situation, health promotion, society, peers, help
Citation
ISSN
ISBN
Collections