Volnočasové aktivity pro žáky s poruchou autistického spektra

Loading...
Thumbnail Image
Date
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Závěrečná práce se zabývá problematikou volnočasových aktivit pro žáky s poruchou autistického spektra. Jejím cílem je přiblížit tuto problematiku, popsat v jakých institucích a volnočasových aktivitách mají možnost děti s poruchou autistického spektra využívat svůj volný čas zábavnou formou, která je bude zajímat.Teoretická část specifikuje projevy, které se vyskytují u dětí s poruchou autistického spektra.Praktická část se zabývá přípravou a realizací projektu, jehož cílem je zorganizování sportovního kroužku pro děti s poruchou autistického spektra.
The final thesis deals with leisure time activities for pupils with autistic spectrum disorder. Its aim is to describe this issue, to describe in which institutions and leisure activities children with autism spectrum disorder have the opportunity to use their free time in an entertaining way that will be of interest. Deals with the preparation and implementation of a project aimed at organizing a sports club for children with autism spectrum disorders.
Description
Subject(s)
Porucha autistického spektra, volný čas, aktivity, projevy, Autism spectrum disorder, leisure time, activities, manifestations
Citation
ISSN
ISBN
Collections