Systém pro správu akreditačních spisů

Abstract
Diplomová práce je zaměřena na návrh a následnou implementaci systému pro správu akreditačních spisů. Požadavky na tento systém vycházejí z provedené analýzy. Především se jedná o definici nového akreditačního spisu, reakreditaci již existujícího studijního programu, fulltextové vyhledávání v datech, archivace stavu akreditačního spisu a systém uživatelských úkolů a notifikací pro zjednodušení komunikace akademických pracovníků. Dále práce popisujenasazení vytvořeného sytému do produkčního prostředí pro potřeby Technické univerzity v Liberci a v závěru se zaměřuje na techniky testování použité k ověření správné funkčnosti systému.
This master thesis is focused on the design and implementation of accreditation files management system. All system requirements are based on the performed analysis. The main goals are creation of new accreditation files, reaccreditation existing study programs, fulltext search, persistation accreditation file in the archive and managing user tasks and notifications. The thesis also describes the deployment process system to the production environment in TechnicalUniversity of Liberec. At the end, the thesis focuses on techniques of application testing which are used to verify implemented functionalities.
Description
Subject(s)
Informační systém, akreditace, C#, .NET, TypeScript, React.js, puppeteer, Information system, accreditation, C#, .NET, TypeScript, React.js, puppeteer
Citation
ISSN
ISBN