Manuál pro řešení problematiky panelové zástavby

Title Alternative:The Manual of Troubleshooting the Communist Era Prefabricated Housing
Loading...
Thumbnail Image
Date
2012
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
The goal of this dissertation is to fill the gap between academic studies and prevailing views on the issue of the communist era prefabricated housing. Simple gathering of all data available is not aimed for as this would be a virtually impossible task due to the immensity of relevant knowledge. The paper is supposed to compile a variety of perspectives on the issue of the prefabricated housing and to help to convey them to the public in a broader sense.
Cílem této práce je vyplnění mezery mezi odbornými studiemi a převládající celospolečenskou představou o problematice panelových sídlišť, nikoliv shromáždění veškerých dostupných dat na jednom místě; vzhledem k rozsáhlosti současného stavu poznání tématu by se jednalo o prakticky nesplnitelný úkol. Práce by měla kompilovat různé aktuální pohledy na problematiku panelových domů a pomoci je zprostředkovat veřejnosti v širším slova smyslu.
Description
katedra: KED; rozsah: 52
Subject(s)
communist era prefabricated housing, prefabricated, ideologization, paradigm, panelová sídliště, panelové domy, ideologizace, paradigma
Citation
ISSN
ISBN