Odpovědnostní řízení nákladů na výrobu v podniku

Title Alternative:Responsibility production cost management in company
Loading...
Thumbnail Image
Date
2012
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
The subject of this thesis is to analyze the costs control. The special point of view is focused on the assignment of responsibility for costs planning and monitoring and taking timely action in the Unicontrols a.s. company. The company is well-established supplier of industrial control systems with out-standing references in gas industry, water industry and transport systems. One of the biggest costs items are personal costs, because the most important capital is a large team of experts and specialists, which allows the company to be on the top of suppliers of innovative technologies in the branch.
Předmětem této diplomové práce je analýza řízení nákladů s důrazem na přiřazení odpovědností za jejich plánování, sledování a přijímání včasných opatření ve společnosti UniControls a.s. Společnost je renomovaný dodavatel řídicích a komunikačních systémů v průmyslu a dopravě s významnými referencemi v oblasti plynárenství, energetiky, vodárenství, kolejových vozidel a dispečerského řízení v dopravě i průmyslu. Jednou z nejvýznamnějších nákladových položek společnosti jsou osobní náklady, protože největším kapitálem je tým odborníků a specialistů, který umožňuje společnosti být na špičce dodavatelů inovativních technologií v oboru.
Description
katedra: KFÚ; přílohy: 1 CD ROM; rozsah: 77 s. (103 000 znaků).
Subject(s)
accounting, calculation, controlling, cost, cost accounting, financial accounting, fixed costs, managerial accounting, margin, profit, variable costs, controlling, finanční účetnictví, fixní náklady, kalkulace, manažerské účetnictví, marže, náklad, nákladové účetnictví, účetnictví, variabilní náklady, zisk
Citation
ISSN
ISBN