Technologie podnikové komunikace

Title Alternative:Technology of Corporate Communication
Loading...
Thumbnail Image
Date
2011
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
The thesis deals with currently used and commercially available technology of corporate communications. The introductory theoretical part deals with the general concept of communication and its partition, the history of communication tools and current trends in communication. The second part focuses on analyzing the current state of technology of corporate communication in small and medium enterprises in the Czech Republic. The last chapters are devoted to design solutions for such businesses as defined and also bring great benefit to the orientation of the comprehensive number of options available. The aim of this paper is to propose such a solution that would bring saving money for companies.
Bakalářská práce pojednává o firmami v současné době používané a na trhu dostupné technologii podnikové komunikace. Úvodní teoretická část se zabývá obecným pojmem komunikace a jejím rozdělením, historií komunikačních nástrojů a současnými trendy v komunikaci. Druhá část je zaměřena na analýzu aktuálního stavu technologie podnikové komunikace v malých a středních podnicích na území České republiky. Poslední kapitoly jsou věnovány návrhu řešení pro takto definované podniky a zároveň mají velký přínos pro orientaci ve velkém počtu nabízených možností. Cílem této práce je navrhnout takové řešení, které by podnikům přineslo úsporu finančních prostředků.
Description
katedra: KIN; rozsah: 55 s. (72 950 znaků)
Subject(s)
corporate communication, ip telephony, unified communications, small and medium business, cloud computing, video-conference, voice communications, text communications, proposal, podniková komunikace, ip telefonie, sjednocená komunikace, malé a střední podniky, cloud computing, videokonference, hlasová kounikace, textová komunikace, návrh
Citation
ISSN
ISBN