Poruchy chování

Title Alternative:Behavior Disorders
Loading...
Thumbnail Image
Date
2011
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
Content of the thesis was a survey of behavioral disorders appearances in youth home. The thesis is composed of two fundamental parts. These are a theoretical part, which offers basic characteristics of behavioral disorders and their dividing, and a practical part, which considers questioned adolescents and parents answers processing. The practical part tries to locate the most common behavioral disorders and their possible reasons by the respondents, who are in the youth home.
Obsahem bakalářské práce bylo zmapování výskytu poruch chování v domovech mládeže. Práce byla tvořena dvěma stěžejními oblastmi. Jednalo se o teoretickou část, která poskytovala základní charakteristiku poruch chování a jejich dělení. Praktická část práce se zabývala zpracováním odpovědí dotazovaných adolescentů a rodičů, přičemž se snažila zjišťovat nejčastější poruchy chování a jejich možné příčiny u respondentů, kteří jsou v domově mládeže.
Description
katedra: KSS; přílohy: 1 CD ROM; rozsah: 55 s. (70 246 znaků)
Subject(s)
behavioral disorders, adolescents, youth home, family, leisure, parents, poruchy chování, adolescenti, domov mládeže, rodina, volný čas, rodiče
Citation
ISSN
ISBN