Textilní žaluzie a rolety

Title Alternative:Textile blinds and roller blinds
Loading...
Thumbnail Image
Date
2010
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá firmou Rolux žaluzie s.r.o. působící na českém trhu v oblasti výroby a prodeje rolet a žaluzií. Cílem této práce bylo vytvoření celkového rozdělení rolet a žaluzií a následně provést marketingový výzkum výše zmíněné firmy pro spokojenost zákazníků s jejich výrobky a službami. Dále pak doporučit opatření pro zvýšení kvality prodeje a k lepší konkurenceschopnosti firmy na trhu.
This bachelor work focuses on Rolux company, Ltd.which deals with the production and sales of window and roller blinds. The aim of my work is to make a clear division of different kinds of blinds and further do a customer satisfaction survey with the Rolux products and services. Finally, the work recommends measures for the company how to improve the quality of sales and then how to be more competitive on the market.
Description
katedra: KHT; rozsah: 48 s.
Subject(s)
textilní rolety, textilní žaluzie, marketingový výzkum, zákazník, kvalita prodeje, konkurenceschopnost, textile roller blinds, textile blinds, marketing survey, customer, quality of sales, competitiveness
Citation
ISSN
ISBN