Založení prodejny pro výrobky firmy Technolen

Title Alternative:Establishment of a shop with products of Technolen
Loading...
Thumbnail Image
Date
2006
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
V této bakalářské práci je vypracován projekt prodejny s výrobky firmy Technolen, technický textil, a.s.. A to s bavlněnými stany, technickým textilem a dalším vybavením pro kempink. Práce je rozdělena do tří hlavních částí. V první části je popsána současná prodejna s kempinkovým vybavením v Lomnici nad Popelkou a je zde navržena nová prodejna v Liberci, její umístění, image,{\dots} V druhé části je proveden průzkum trhu, který se skládá ze zjištění stavu konkurence metodou pozorování a z průzkumu u zákazníků metodou dotazování pomocí dotazníků. V poslední části práce jsou vyčísleny náklady související se zřízením prodejny, také je zde ekonomické zhodnocené projektu.
In this bachelor work is worked out a project of a shop with products of Technolen, technical textile, a.s. which include cotton tents, technical textile and other camping equipment. The work is split into three parts. In the first part there is a description of the present situation of the shop with camping goods in Lomnice nad Popelkou. There is a project of a new salesroom in Liberec, its location, image, etc. In the second part there is the result of market research, which consists of survey of competition, and consumer research, that was made by the method of questionnaires. In the last part there are costs which relate to establishment of the shop and economic evaluation.
Description
katedra: KHT; rozsah: 41 s. , 14 s. obr. příloh
Subject(s)
založení prodejny, marketingový výzkum, dotazník, náklady, stan, technické textilie, establishment of a shop, market research, questionnaire, costs, tent, technical textile
Citation
ISSN
ISBN