Společenské šaty pro svatební obřady

Title Alternative:The formal dresses for wedding ceremonies
Loading...
Thumbnail Image
Date
2006
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
The "bachelor's work" comprised a SWOT analysis of a wedding dress business named "Diana," which is located in Jablonec nad Nisou. This business rents wedding garments for brides and bridegrooms and for others who are attending wedding ceremonies. The first step of the analysis involved research on the services offered by other wedding dress rental businesses in Jablonec nad Nisou and Liberec so that Diana's competitive position in the market could be understood. In the second step of the analysis, brides' requirements and preferences of wedding dresses were studied. Based on the information derived from these studies, as well as on empirical knowledge of the garment business in general, I provided advice on what changes were needed for Diana's sales promotion.
Úkolem této bakalářské práce bylo sestavit SWOT analýzu svatebního salónu Diana, který se nachází v Jablonci nad Nisou. Salón půjčuje svatební oblečení pro ženy a muže a dále poskytuje služby spojené se svatbou. Prvním cílem práce bylo provést výzkum nabídky svatebních salónů v Jablonci nad Nisou a v Liberci a zjistit postavení daného salónu na konkurenčním trhu. Druhým cílem bylo marketingovým výzkumem zjistit názory a požadavky nevěst při výběru svatebních šatů. Na základě těchto zjištěných informací a teoretických znalostí jsou v závěrečné části práce uvedeny doporučení na změny v oblasti propagace, pro salón Diana.
Description
katedra: KHT; přílohy: 1 CD; rozsah: 59 s., 7 s. obr. příloh.
Subject(s)
the wedding dress, the wedding dress business, swot analysis, marketing research, questionnaire, promotion, svatební šaty, svatební salón, swot analýza, marketingový výzkum, dotazník, propagace
Citation
ISSN
ISBN