Konfekce nadměrných velikostí v Karlových Varech

Title Alternative:Oversize clothing in Karlovy Vary
Loading...
Thumbnail Image
Date
2006
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
Tématem bakalářské práce je konfekce nadměrných velikostí v Karlových Varech. Úkolem bakalářské práce je téma rozebrat teoreticky, pomocí marketingového výzkumu a realizací prodejny s tímto sortimentem. Úvodní částí je specifikace velikostního sortimentu a definice nadměrné velikosti. Marketingový výzkum přinesl potřebné informace o současné nabídce trhu a potřebách zákazníků. S realizací prodejny je spojena celá řada aktivit, které jsou popsány a řešeny v závěru práce spolu s ekonomickým zhodnocením.
The topic of the bachelor´s final work is oversize clothing in Karlovy Vary. The aim of the bachelor´s final work is to analyze the topic theoretically with help of market research and setting up an outlet with such assortment. The introductory part contains the specifications of the range of sizes and a definition of an oversize. The market research provided necessary information on the current market supply and the customers´ needs. Along with an economic valuation, a whole number of activities connected with the project execution is described and dealt with in the closing part of the work.
Description
katedra: KHT; rozsah: 51 s. , 17 s. příloh
Subject(s)
velikostní sortiment, nadměrná velikost, realizace nové prodejny, ekonomické zhodnocení, dotazník pro zákazníky, spokojenost s velikostním sortimentem, range of sizes, oversize, setting up a new outlet, economic valuation, a customer´s questionnaire, content with the range of sizes
Citation
ISSN
ISBN