Návrh inovačního portálu

Title Alternative:Designe of innovation portal
Loading...
Thumbnail Image
Date
2010
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
This thesis is aimed at describing internet portal, which will associate people with quality business plan and investors, who can lend money to them. The motive of realize this portal is to allow finances to get to young perspective companies and sole traders, who get loans hardly from banks in these days. The portal is tasked to make valorization possible for small investors by investments to these projects. Possibilities of investors in the Czech financial market are described in first part. The second part is specialized in investment decisions of companies and in the last part is described the innovation portal. There is noted, how the portal will function, what added values the portal will have and why its realization is important.
Tato práce si klade za cíl popsat internetový portál, který bude sdružovat lidi s kvalitními podnikatelskými záměry a investory, kteří jim mohou poskytnout finanční zdroje. Důvodem tvorby tohoto portálu je umožnit získat finance mladým perspektivním podnikům a živnostníkům, kteří v dnešní době obtížně získávají půjčky od bankovních institucí. Dále má portál za úkol umožnit drobným investorům zhodnotit své peníze formou investování do těchto projektů. V první části jsou popsány současné možnosti investorů na českém finančním trhu. Druhá část je zaměřena na investiční rozhodování podniků a ve zbytku práce je popsán inovační portál. Je zde uvedeno, jak bude portál fungovat, jaké bude mít přidané hodnoty pro uživatele a proč je jeho realizace důležitá.
Description
katedra: KIN; rozsah: 108 s.
Subject(s)
portal, investor, applicant, business plan, financial market, valorization, data, portál, investor, žadatel, podnikatelský záměr, finanční trh, zhodnocení, údaje
Citation
ISSN
ISBN