Prodej služeb prostřednictvím internetu

Title Alternative:E-commerce in services
Loading...
Thumbnail Image
Date
2006
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
This thesis deals with analysis of e-commerce of company ABET HOLDING, a.s. In the introductory chapter the company is briefly introduced. Theoretical chapter is divided into three parts. The first chapter is dedicated to e-business, its types and relationships between internet and marketing. The second one is aimed at law of e-commerce. The third one acquaints with economical possibilities of e-commerce. The practical part involves e-business solutions for individual subsidiaries. An the beginning of the practical part, the proposal of economical usage of company´s domains is mentioned. As a new progressive form of communication software Skype is suggested.
Tato diplomová práce se zabývá analýzou prodeje služeb prostřednictvím internetu pro společnost ABET HOLDING, a.s. V úvodní kapitole je tato společnost stručně představena. Teoretická část bakalářské práce se skládá ze tří kapitol. První kapitola je věnována internetovému obchodu, jeho typům a vztahu internetu a marketingu. Druhá je zaměřena na právní problematiku internetového obchodu. Třetí kapitola se zabývá ekonomickými možnostmi internetového prodeje služeb. V praktické části jsou obsaženy návrhy na opatření pro jednotlivé dceřiné společnosti. V úvodu je zmíněn návrh ekonomického využití doménových jmen společnosti. Jako nová, progresivní forma komunikace je navržen software Skype.
Description
katedra: KMG; přílohy: 1 CD; rozsah: 72 s.
Subject(s)
internet, e-business, domains, web page, marketing communication, internet, internetový obchod, doménová jména, webová stránka, marketingová komunikace
Citation
ISSN
ISBN