Zkoumání textilních vláken pomocí mikroskopu v e-lerningovém kurzu "Textilní zbožíznalství"

Title Alternative:ENQUIRY INTO TEXTILE FIBRES THROUGH THE USE OF MICROSCOPE IN THE E-LEARNING COURSE "KNOWLEDGE IN TEXTILE GOODS"
Loading...
Thumbnail Image
Date
2008
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
Cílem této práce je vytvoření učebního materiálu na téma {\clqq}Mikroskopické zkoušky v textilním zbožíznalství`` pro studenty jak prezenčního, tak především kombinovaného studia v prostředí programu Moodle. První část práce je věnována studiu materiálů o postupech přípravy nativních preparátů pro zkoumání textilních vláken pod mikroskopem. Druhá část této práce je zaměřena na tvorbu vizuálních studijních materiálů o přípravě preparátů pro mikroskopické zkoušky a umístění těchto materiálů na stránky serveru kde je e-learningový kurz Textilního zbožíznalství k dispozici.
The object of this bachelor work is creation of educational materials on the topic {\clqq}Microscopical exams in knowledge in textile goods`` for students of both daily and extramurual study in Moodle program. First part of this work is devoted to teoretical preparation of dissections and describes tools for its creation. The second part of this work follows practical making of dissection, video recording of the preparation and location of this record on e-learning website.
Description
katedra: KHT; rozsah: 42
Subject(s)
mikroskop, nativní preparát, řez do destičky, mikroskopování, e-learning, moodle, video, microscope, mount, cross-section - plate method, microscopying, e-learning, moodle, video
Citation
ISSN
ISBN