Cesta - kolekce dámských oděvů

Title Alternative:Journey- collection for women
Loading...
Thumbnail Image
Date
2007
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
Lidé se stále chtějí měnit; začínat znovu a lépe. Tím se vydávají na cestu. Život je vlastně dlouhou cestou se spoustou křižovatek, na kterých potkáváme jiné, učíme se, zase opouštíme a hlavně tím poznáváme sami sebe. A někdy nás tyto spletité cesty přivedou zpátky tam, odkud jsme vyšli. Příběh o jedné takové {\clqq}CESTĚ`` jsem se rozhodla vyprávět i prostřednictvím své bakalářské práce. Mým hlavním záměrem bylo použít kombinaci psané formy, sloužící jako úvod a kolekce oděvů, která vypráví jeho jádro. Téma cesta je zde chápáno nejen na fyzické úrovni, ale také duševní a duchovní.
People want to change all the time. To start again, and to do better. To set out on a journey. As a matter of fact, life is a long journey with plenty of crossroads that lead us to meet others, learn, leave behind but mostly to get to know ourselves. And sometimes our tangled ways lead back to where we began. I decided to tell a story about one of that kind of ``JOURNEY{\crqq} through my diploma work. My main aim was to express this story with a combination of a written form, which works as an introduction, and a collection of clothes, that narrates the heart of the story. The theme journey is not meant to be just physical but also mental and spiritual.
Description
katedra: KDE; přílohy: 1 CD; rozsah: 87 s., 22 s. obr. příloh
Subject(s)
cesta, vývoj, vrstvení, sublimační přenosový tisk, oboustrannost, čakry, journey, progress, layering, sublimation transfer print, reversibility, chakras
Citation
ISSN
ISBN