Používání ortéz ve sportu

Title Alternative:Using orthesis in sport
Loading...
Thumbnail Image
Date
2006
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
Cílem této práce bylo zpracovat rešerši zaměřenou na používání ortéz ve sportu. Zaměřit se na funkci z hlediska fyziologického a také z hlediska používaných materiálů. Poznatky o anatomii se týkaly kolenního kloubu jako nejzranitelnější část lidského těla. Dalším bodem byl průzkum trhu v daném sortimentu podle požadavků pacienta. Základem zpracování bylo vyhledání dostupné odborné literatury a také prostudování firemních dat.
The goal of this work has been to create a recherche focused on using orthesis in sports. Focuse on function from the physiological point of view and also used materials. Knowledges about anatomy related to the knee joint as the most vulnerable part of the human body. Next step was a market research of this product assortment according to customer´s needs. Looking for technical literature as well as reading through corporate data formed basis of this work.
Description
katedra: KHT; rozsah: 47 s., 6 s. obr. příloh
Subject(s)
ortéza, kolenní kloub, kategorie ortéz, používané materiály, průzkum trhu, požadavky pacienta, orthesis, knee joint, orthesis category, used materials, market research, customer´s needs
Citation
ISSN
ISBN