Zkušenost s koučinkem vedoucích pracovníků v sociálních službách

Abstract
Bakalářská práce se zabývala zkušeností s koučinkem u vedoucích pracovníků v sociálních službách. Cílem bakalářské práce bylo zjistit u vedoucích pracovníků v sociálních službách, kteří mají zkušenost s koučinkem, v jakých oblastech jejich profese byl pro ně přínosem a v jakých viděli jeho limity. Práce je rozdělena na část teoretickou a empirickou. Teoretická část je zaměřena na téma koučinku a téma managementu v sociálních službách. Empirická část předkládá kvalitativní průzkum, který byl proveden hloubkovými polostrukturovanými rozhovory s pěti vedoucími pracovníky v sociálních službách, kteří mají zkušenost s využitím koučinku.
Bachelor thesis focused on coaching experience of managers in social services. The aim of the thesis was to discover at managers in social services with previous experience with coaching, in what extend the coaching experience brought benefits for their professional life and on the other side what were the limits. The work is divided into theoretical and empirical part. The theoretical part focuses on the topic of coaching and management in social services. Empirical part presents a qualitative survey, which was conducted by depth semi-structured interviews with five managers in social services who have experience with the use of coaching.
Description
Subject(s)
koučink, koučování, kouč, koučovaný, vedoucí pracovníci, sociální služby, management, rozvoj pracovníků, coaching, coach, coached, managers, social services, management of social services, staff development
Citation
ISSN
ISBN