Hodnocení výkonnosti podniku pomocí ukazatelů finanční analýzy

Abstract
Bakalářská práce se zabývá finanční analýzou vybraného podniku. Cílem práce je především zhodnocení finančního zdraví podniku se zaměřením na vývoj jednotlivých ukazatelů v čase. Analyzována byla především data dostupná z účetních výkazů, zejména rozvahy a výkazu zisku a ztráty. V závěru práce jsou zhodnoceny výsledky získané prostřednictvím zvolených metod a jsou navržena možná řešení, která by měla vést ke zlepšení finančního zdraví daného podniku.
The Bachelor thesis deals with the financial analysis of a selected company. The aim of this thesis is to evaluate financial health of a company focusing on the development of individual ratios. The analysis was mostly focused on the data from the balance sheet and the income statement of the selected company. In the end, the results of the analysis are evaluated and some corrective measures are suggested. These measures should improve financial health of a company.
Description
Subject(s)
Finanční analýza, uživatelé finanční analýzy, metody finanční analýzy, finanční ukazatele, zdroje informací pro finanční analýzu, způsoby vyhodnocení hodnot ukazatelů, Financial analysis, users of financial analysis, metohods of financial analysis, financial ratios, information sources for financial analysis, methods of evaluating the value of financial ratios
Citation
ISSN
ISBN