Sociální programy v rámci mateřského centra

Title Alternative:Social Programs in Maternity Center
Loading...
Thumbnail Image
Date
2010
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
Bachelor work is dedicated to social programs of maternity centre Náruč in Turnov. The work is based on scientific publications and processes summary of work of maternity centre. Target of the bachelor work is to describe running social programs and suggest how to improve the services, which could be used by maternity centre for future extending of program range. Attachments content: data tables, graphs documenting trends of services, photographical attachment.
Bakalářská práce se zabývá popisem sociálních programů v rámci Mateřského centra Náruč v Turnově. V práci se vychází z odborných titulů a jsou zpracovány přehledy činnosti mateřského centra. Cílem bakalářské práce je popsat probíhající sociální programy a navrhnout zkvalitnění služeb, které může mateřské centrum použít pro další zlepšení programové nabídky. V přílohách jsou: datové tabulky, grafy dokumentující průběh služeb, fotografická příloha.
Description
katedra: KSS; přílohy: 1 CD; rozsah: 67 s., 4 s.obr.příloh
Subject(s)
maternity centre, social services, community planning, foster care, mateřské centrum, sociální služby, komunitní plán, poradenství, pěstounská péče
Citation
ISSN
ISBN