Volnočasové aktivity nabízené ZŠ pro děti mladšího školního věku v Jablonci nad Nisou

Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na volnočasové aktivity pro děti mladšího školního věku,které jsou nabízeny na základních školách v Jablonci nad Nisou. V teoretické části práce je popsán mladší školní věk dítěte a jeho vývojová specifika, volný čas a zájmová činnost dětí. Stěžejním cílem praktické části je, na základě průzkumu zájmů žáků dané školy, tvorba koncepce volnočasového kroužku a jeho pilotáž, jemuž předcházela analýza nabídek zájmových činností v ZŠ a preference tematického zarámování pro děti mladšího školního věku.
The bachelor thesis focuses on leisure activities for children of younger school age, which are offered at primary schools in Jablonec nad Nisou. The theoretical part of the thesis describes the younger school-age of the child and his developmental specifics, leisure time and hobby activities of children. The main goal of the practical part is, based on a survey of pupils' interests, the creation of the concept of leisure time and its piloting, which was preceded by an analysis of hobby activities in elementary schools and preferences of young school children.
Description
Subject(s)
mladší školní věk, základní škola, volný čas, zájmová činnost, kroužek vaření, younger school age, primary school, free-time, hobby activity, cooking activity
Citation
ISSN
ISBN