Využití přírody a přírodních materiálů v činnosti zájmového kroužku

Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá výchovou v přírodě a množstvím aktivit, které tatooblast přináší. Sleduje celkový rozvoj účastníků a pozitivní vliv na člověka po stránce fyzické,psychické a sociální. Nabízí náměty pro výchovu v přírodě a jejich zapojení do volného času.Cílem této práce je představit ucelený náhled na tuto problematiku a vyzvednout nutnostpropojování aktivit s přírodou. Práce vychází z odborných studií, konzultací s experty az vlastních zkušeností.
This bachelor thesis deals with education in nature and the number of activities thatthis area brings. It monitors the overall development of participants in outdoor educationand their positive impact on humans in terms of physical, mental and social. It offers ideasfor education in nature and their involvement in leisure time. The aim of this work is topresent a comprehensive view of this issue and highlight the need to link activities withnature. The work is based on professional studies, consultations with experts and frompersonal experience.
Description
Subject(s)
Příroda, hudební aktivity, výtvarné aktivity, turistika, zážitková pedagogika, výchovav přírodě, environmentální výchova, ochrana přírody, Nature, musical activities, art activities, tourism, experiential education, outdoor education, environmental education, nature protection
Citation
ISSN
ISBN