Zavedení vybraného environmentálního nástroje v podniku

Abstract
Cílem diplomové práce je zjištění, jakým uskutečnitelným způsobem může podnik dosáhnout nižší uhlíkové stopy v oblasti dopravního řešení služební cesty, a to za pomoci zavedení metodiky environmentálního nástroje čistší produkce. V diplomové práci jsem navrhl zlepšení v rámci ochrany životního prostředí pro LUCID spol. s r.o., která se soustředí na výrobu lisovaných součástek za studeny. Můj osobní přínos spočívá v návrhu zlepšení ochrany životního prostředí a ekonomického šetření pro výše zmíněný podnik.
The aim of the thesis is to find out how the company can achieve a lower carbon footprint in the area of business travel solution by means of the introduction of a cleaner production tool methodology. In the diploma thesis I have proposed improvement in environmental protection for LUCID spol. s r.o., which concentrates on the production of cold pressed parts. My personal contribution lies in the proposal to improve the environmental protection and economic investigation for the above mentioned company.
Description
Subject(s)
Uhlíková stopa, čistší produkce, služební vůz, výrobní podnik, Carbon footprint, cleaner production, business car, manufacturing enterprise
Citation
ISSN
ISBN