Získávání zaměstnanců ve vybrané společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Bakalářská práce se zabývá získáváním zaměstnanců ve společnosti IQLANDIA sídlící v Liberci. Cílem práce je na základě zjištěných informací a dotazníkového šetření navrhnout další způsoby získávání zaměstnanců. První část práce vychází především z literární rešerše a definuje pojmy řízení lidských zdrojů, získávání zaměstnanců a charakterizuje malé a střední podniky. Praktická část obsahuje informace o společnosti IQLANDIA, metody získávání ve společnosti a porovnání inzerátu s dalšími science centry v České republice. Dále se práce věnuje dotazníkovému šetření mezi zaměstnanci a jeho vyhodnocení. Na závěr jsou uvedena doporučení pro zefektivnění procesu získávaní.
The bachelor thesis deals with recruitment of employees in the company IQLANDIA situated in Liberec. The aim of this work is to suggest additional ways of employee recruitment based on gathered information and questionnaire survey. First part of the thesis is based primarily on literaly research and defines concepts o fhuman resources management, employee recruitment and describes small and medium sizedcompanies.Practical part contains information about the company IQLANDIA, methods of its recruitment and comparison o fadvertisement with other science centres in the Czech republic. Next part deals with questionnaire survey amongst the employees and its evaluation. Finally, there are given tips to streamline the recruitment process.
Description
Subject(s)
Inzerce, lidské zdroje, metody získávání, uchazeč, získávání zaměstnanců, Advertisment, candidate, employee recruitment, human resources, methods of recruitment
Citation
ISSN
ISBN