Zlepšení jakosti v oděvní firmě Makyta

Title Alternative:Improving quality in the clothing company Makyta
Loading...
Thumbnail Image
Date
2011
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
The topic of this diploma work is quality management system in accordance with established standards and analysis of the current state of quality management in the clothing company Makyta a.s. The theoretical part consisting of literature research defines quality management systems, methods and tools for its security. The practical part includes the analysis and evaluation of the quality management system. In conclusion, the practical part introduces the necessary methods to improve and promote the development of quality management in this company. The recommended proposals will lead to a more efficient production process and corporate culture in order to satisfy customer needs and requests.
Předmětem diplomové práce je systém řízení jakosti v souladu se stanovenými normami a analýza současného stavu řízení jakosti v oděvní firmě Makyta a.s. Teoretická část sestávající s literární rešerše definuje systémy namagementu jakosti, metody a nástroje pro jeho zajištení. Praktická část zahrnuje analýzy a zhodnocení systému řízení jakosti. V závěru praktické části jsou uvedeny návrhy na zavedení potřebných metod na zlepšení a podporu rozvoje systému managementu jakosti v této společnosti. Doporučené návrhy povedou k zefektivnení výrobího procesu a firemní kultury s cílem uspokojování potřeb a požadavků zákazníků.
Description
katedra: KHT;
Subject(s)
quality, quality management, quality management system, analysis, manufacturing process, jakost, říźení jakosti, systém managemnetu jaskosti, analýza, výrobní proces
Citation
ISSN
ISBN