Areál Jezuitské koleje v Kutné Hoře

Title Alternative:Jesuit College District in Kutná Hora, Czech Republic
Loading...
Thumbnail Image
Date
2011
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
Within a revitalization of the Area of the Jesuits College situated in Kutna Hora, I've designed a campus with the University included the Faculty of Humanities. The building is designed for 500 students and contains a dormitory. The building has a cylindric form and with round summerhouses covered by glossy aluminium plates would evoke silver coins which were minted in Kutna Hora from 10th century. The other part of my project has been a reconstruction of the Old School, in which would be placed a restaurant, a wine shop with a vinotheque which are close connected with a wine-making tradition in Kutna Hora.
V rámci revitalizace areálu Jezuitské koleje v Kutné Hoře navrhuji Vysokou školu, Fakultu humanitních studií pro 500 studentů. Součástí školy je i studentská kolej. Budova má tvar válce a spolu s kruhovými lesklými altány s povrchem z leštěného hliníku má evokovat stříbrné mince, které se v Kutné Hoře razily od 10. stol. Součástí práce je i rekonstrukce staré školy, do které jsem umístila restauraci, vinotéku a vinárnu, jež souvisí s tradicí vinařství v Kutné Hoře.
Description
katedra: KAR; přílohy: CD, 30 s. A3; rozsah: 14 s. A1
Subject(s)
kutna hora, university, hall of residence, reconstruction of the old school, area revitalization, jc area, restaurant, wine shop and vinotheque, summerhouses, kutná hora, areál jezuitské koleje, vysoká škola, kolej, revitalizace území, rekonstrukce staré školy, restaurace, vinárna, vinotéka, altány
Citation
ISSN
ISBN