Kritická analýza ekonomického, sociálního, politického a podnikatelského prostředí Keňské republiky

Title Alternative:Critical Analysis of Economic, Social, Political, and Business Environment of the Republic of Kenya
Loading...
Thumbnail Image
Date
2012
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
In this thesis deal with an analysis of Kenya?s economic, social, and entrepreneurial situation. Its objective is to analyze the status of this developing country in the Entrepreneurial Environment. The introductory part is concerned with basic information about the Republic of Kenya, its geographical data, natural resources and information on the population. Another part deals with the economic situation in Kenya. In that part is an analysis of the history of the Kenyan economy, macroeconomic data and the political situation and foreign trade. The Republic of Kenya is among developing countries that faced with a large number of development problems. These include high unemployment, a high crime rate, poor environment and ultimately poverty. Kenya is struggling with low levels of education, hunger, lack of potable water and the country also suffers from high levels of various infectious diseases. Finally, is presented information about entrepreneurial environment of the Republic of Kenya.
Diplomová práce se zabývá analýzou keňské ekonomické, sociální a podnikatelské situace. Za cíl si klade zjistit, zda rozvojové problémy a ekonomická situace ovlivňuje podnikatelské prostředí v Keni. V úvodní části práce jsou charakterizovány základní údaje o Keňské republice, její geografické údaje, přírodní podmínky a informace o obyvatelstvu. Další část práce se věnuje ekonomické situaci v Keni. Je zde analyzována historie keňské ekonomiky, makroekonomické údaje a také politická situace a zahraniční obchod. Keňská republika patří k rozvojovým zemím, které se potýkají s velkým množstvím rozvojových problémů. Patří k nim například značná kriminalita, špatná infrastruktura a problémy ve zdravotnictví. Keňa se potýká s nízkou úrovní vzdělanosti, hladomorem, nedostatkem pitné vody a také se zde vyskytují ve vysoké míře nejrůznější infekční nemoci. V závěru práce jsou představeny informace o podnikatelském prostředí v Keni.
Description
katedra: KEK; přílohy: CD ROM; rozsah: 91 s. (140 380 znaků)
Subject(s)
economic situation, entrepreneurial environment, kenya, social problem, ekonomická situace, keňa, podnikatelské prostředí, rozvojové problémy
Citation
ISSN
ISBN