Aplikace pro správu konferencí

Title Alternative:Conference administration system
Loading...
Thumbnail Image
Date
2011
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
Při konání konferencí Setkání kateder elektrotechniky v moderním rychle komunikujícím světě chyběl systém, jenž by dokázal pomoci s organizací a zjednodušil tak práci nejen organizátorům akcí, ale i případným zájemcům o účast. Proto byl navržen elektronický sytém, respektive internetový portál SEKEL, který tyto problémy řeší. Tato práce se zabývá prostředky a průběhem tvorby systému. Snaží se jej dokumentovat tak, aby systém mohl být dále inovován a vyvíjen. Popisuje jak nástroje při tvorbě použité, tak i postupy, mechanismy a v neposlední řadě také jednotlivé komponenty celku, použitelné jako dokumentace pro další generaci softwaru, respektive pro jeho vývojáře. Obzvláště se pak zaměřuje na databázovou strukturu, která činí samotný základ celého systému a proto může být obtížné realizovat její změny. V závěru pak tato práce zhodnocuje možnosti a použití v praxi. Zejména pak testováním a možnostmi softwaru pro dalším směr vývoje a použití.
The Meeting of the Conference of Departments of Electrical rapidly communicating in the modern world lacked a system that would be able to help organize and simplify the work not only planners, but also potential candidates for participation. Thus, the proposed electronic sytem, or portal shekel, which solves these problems. This work deals with the resources and the production system. He tries to be documented so that the system can be further upgraded and developed. Describes how to create tools used, and the procedures, mechanisms, and last but not least, the individual components of a whole, as applicable documents for the next generation of software, or for its developers. In particular, she focuses on the database structure, which is the very foundation of the system and can therefore be difficult to implement the changes. In conclusion, this work evaluates the possibilities and use in practice. In particular, testing and software options for the future direction of development and use.
Description
katedra: MTI; přílohy: CD ROM; rozsah: 44
Subject(s)
sekel, setkání kateder elektrotechniky, databáze, konference, internetový portál, sekel, meetings departments of electrical engineering, databases, conferences, web portal
Citation
ISSN
ISBN