Zhodnocení kvality života na malém městě na příkladu města Nové Strašecí

Title Alternative:Evaluation of living conditions in a small town of Nové Strašecí-town
Loading...
Thumbnail Image
Date
2010
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
The bachelor work tries to evaluate the living conditions of a small town. The evaluation is made through the economical, social, environmental and other indicators. Firstly there is a description of the town and here the accessible regional sources are used. Next part is focused on the terrain research itself and on the interviews which are done with the help of selected local people. The research includes the questionnaire as well. At the end of the work, the possibilities of future development are examined concerning their influences on the quality of life in this town.
Bakalářská práce zkoumá a hodnotí kvalitu života na malém městě. Hodnocení je provedeno volbou sady indikátorů ekonomických, sociálních, environmentálních a jiných. Nejprve je město popsáno z dostupných regionálních zdrojů. Další část je soustředěna zejména na vlastní terénní průzkum zájmového území a na rozhovory s vybranými obyvateli. V rámci průzkumu je dále uskutečněno i dotazníkové šetření. Na závěr jsou analyzovány možnosti dalšího vývoje města a jejich vliv na kvalitu života ve městě.
Description
katedra: KGE; přílohy: 1 CD; rozsah: 59
Subject(s)
quality of life, small town, development, environment, imagination, kvalita života, malé město, rozvoj, prostředí, vnímání
Citation
ISSN
ISBN