Efektivní přístup k datům v rozsáhlé databázi měření elektrických veličin

Title Alternative:Effective Data Access in Large Database of Electrical Quantities Measurements
Loading...
Thumbnail Image
Date
2011
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
Cílem práce je zefektivnění přístupu k datům v rozsáhlé databázi měření elektrických veličin, která je vytvořená na systému Microsoft SQL Server. Porovnání efektivnosti různých přístupových technologií. Navržení optimalizace struktury databáze pomocí indexace a komprese, případně úprava kódování. Toto porovnání je realizováno pomocí testovací klientské aplikace pro prostředí Windows, vytvořené pomocí technologie WinForms obsažené v Micosoft .NET Frameworku.
This paper focuses on creating more effective ways of accesing data in large databse of electrical quantities measurements, witch is created on Microsoft SQL Server. Comparison of effectiveness of different access technologies. Optimization of database structure design by adding indexes and compresion. And suggests possible coding adjustment. This comparison is realized by using a test client application for Windows created by using technology WinForms contained in Micosoft. NET Framework.
Description
katedra: MTI; přílohy: 1x CD; rozsah: 34 s
Subject(s)
microsoft sql server, indexace, komprese, filestream, envis, microsoft sql server, indexing, compression, filestream, envis
Citation
ISSN
ISBN