Rodina s dítětem s Downovým syndromem

Title Alternative:Family with Child with Down Syndrome
Loading...
Thumbnail Image
Date
2011
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
The labour is addressed issues of welfare families with a child with Down syndrome. The labour highlights the difficulties associated with the diagnosis of Down syndrome and also the ability of families to cope with these problems. The work is divided into theoretical and practical. Results of the survey is certainly a consideration, on the other hand, the sample size is so unrepresentative that the results can be generalized to the entire population.
V bakalářské práci je řešena problematika životních podmínek rodin s dítětem s Downovým syndromem. Práce poukazuje na potíže související s diagnózou Downova syndromu a zároveň na schopnost rodin se s těmito potížemi vyrovnat. Práce je členěna na teoretickou a praktickou část. Výsledky šetření stojí jistě za pozornost, na druhou stranu, vzorek respondentů je natolik nereprezentativní, že nelze zobecňovat výsledky na celou populaci.
Description
katedra: KSS; přílohy: CD; rozsah: 66
Subject(s)
down syndrome, personality, family, health problems, living conditions, downův syndrom, osobnost, rodina, zdravotní potíže, životní podmínky
Citation
ISSN
ISBN