Projektové vyučování na 1. stupni ZŠ

Title Alternative:Project-based Learning at the 1st stage of elementary school
Loading...
Thumbnail Image
Date
2011
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
AnnotationThe aim of my diploma thesis is the analysis of project-based learning at the first stage of elementary school. In the theoretical part there is the analysis of project-based learning sources and its principles. In the practical part I search for how much the project-based learning is used in primary education. Furthermore I add a project sample for the first grade of elementary school which was realized and evaluate.
AnotaceCílem této diplomové práce je analyzovat projektové vyučování na 1. stupni ZŠ. V teoretické části jsou analyzována východiska a principy projektového vyučování. Ve výzkumné části je pomocí dotazníků zjišťováno, do jaké míry je v současném prvostupňovém školství využíváno projektové vyučování. A v praktické části je navržen projekt pro 1. ročník ZŠ, který byl také zrealizován a vyhodnocen.
Description
katedra: KPV; rozsah: 175 s.
Subject(s)
project, project-based learning, project method, planning a project, implementation of a project, evaluation, pragmatic pedagogy, projekt, projektové vyučování, projektová metoda, plánování projektu, realizace projektu, hodnocení projektu, pragmatická pedagogika
Citation
ISSN
ISBN