Textilní dezény pro konkrétní interiér - klub

Title Alternative:Textile designs for a designated interior - a music club
Loading...
Thumbnail Image
Date
2009
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
This bachelor work deals with creation and processing of textile designs for the interior of Had club. My drafts used in the club are inspired by the shape of trapezoid. Textile patterns were created for benches, tablecloths and curtains using vector and also bitmap graphics. To realize the project I used laser, machine needlework and printer. Furthermore, another part of the work is a swatch with the desings, technological processing and 3D animation of the desings of the shapes.
Bakalářská práce se zabývá tvorbou a zpracováním textilních dezénů pro interiér klubu Had. Návrhy vzorů vycházejí z lichoběžníku, který je použit v interiéru klubu. Textilní vzory byly tvořeny pro lavice, ubrusy a závěsy.V návrzích je použita vektorová i bitmapová grafika. V části realizace se využívá vypalování motivu laserem, strojová výšivka a digitální tisk. Součástí práce je vzorník s návrhy, technologickým zpracováním a 3D animací návrhů pro použití vytvořených vzorů.
Description
katedra: KDE; přílohy: 1 vzorník, 1 cd rom; rozsah: 32
Subject(s)
interior, club, design, type font, geometry, colour scheme, acous-textile, laser, embroidery, digital print, interiér, klub, dezén, font, geometrie, barevnost, textilní materiál, laser, výšivka, digitální tisk
Citation
ISSN
ISBN