Projekt kurzu na zlepšení komunikace a spolupráce na 2. stupni základní školy

Title Alternative:The course project focused on improving communication and cooperation skills at secondary
Loading...
Thumbnail Image
Date
2010
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
This thesis focuses on a realization of ?school courses? at secondary schools. The main purpose was to design and realize a course for at least four classes. Our aim was to improve communication and cooperation between pupils and the teacher. The theoretical part informs about adventure education, behavioral psychology and institutions, which realize the adventure education. The empirical part analyzes all participating classes and evaluates courses.
Bakalářská práce pojednává o tvorbě školních výletů za účelem zlepšení vzájemné komunikace mezi ţáky a učitelem. Cílem práce bylo navrhnout a realizovat kurz na posílení komunikace a spolupráce pro nejméně čtyři třídy. První část práce je teoretická a podává informace o základech proţitkové pedagogiky, vývojové psychologie a institucích, které se proţitkovou pedagogikou zabývají. Praktická část mapuje organizaci celého kurzu, dále provádí analýzu jednotlivých zúčastněných tříd a následnou evaluaci kurzů.
Description
katedra: KPP;
Subject(s)
communication, cooperation, group, experience education, school trip, komunikace, spolupráce, skupina, prožitková pedagogika, školní výlet
Citation
ISSN
ISBN