Zájem firem Libereckého kraje o externí zajišťování archivních služeb

Title Alternative:Interest of companies in Liberec area in external document archivation´s services
Loading...
Thumbnail Image
Date
2006
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
Aim of this work is to describe whole procedure of marketing research in practise. The objective of this research is to explore interest of companies in Liberec area in external file and document archivation´s services. First part is devoted to the theory of marketing research, second is giving legislativ´s review of file and document archivation´s services. Stress is given on amendment to the act of archivation conducted in 2005 and it´s fallout according to other rules adjusting work with firm´s documents. Third section is a description of the research process folowing steps made in practise. The biggest part of work is focusing on getting informations by way through the statistic methods.At the end is evalution and consideration of reaching schedule point. Conclusion of whole research is to satisfy needs of firm´s requirements.
Cílem práce je podat ucelený obraz o procesu marketingového výzkumu. Předmětem výzkumu je zjištění zájmu firem Libereckého kraje o externí zajišťování archivní a spisové služby. První část práce je věnována teorii marketingového výzkumu, druhá část poskytuje přehled legislativy z oblasti spisové a archivní služby, důraz je kladen na novelu zákona o archivnictví z roku 2005 a na její dopady na ostatní zákony upravující práci s podnikovými dokumenty. Třetí kapitola této práce popisuje jednotlivé kroky výzkumu realizovaného v praxi. Nejrozsáhlejš část této práce se zaměřuje na vyhodnocení získaných informací pomocí statistických metod. V závěru práce je zhodnocenas efektivnost použitého dotazníku a metody výzkumu a je posouzeno naplnění předem stanovených cílů. Výsledkem celého výzkumu je navrhnutí modelu služby. který by uspokojoval požadavky zkoumaných firem.
Description
katedra: KMG; přílohy: CD; rozsah: 106 s. , 44 s. příloh
Subject(s)
act no. 499/2004, amendment to the act of archivation, archiving, archivation´s service, destruction of accounting papers, electronic data retention, file´s service, hypothesis, informant, legislature, marketing research, method of data collection, procedure of marketing research, questionary, archivace, archivní služba, dotazník, elektronické uchování dat, hypotéza, legislativa, marketingový výzkum, metody sběru dat, novela zákona o archivnictví, proces marketingového výzkumu, respondent, skartace, skartační řízení, spisová služba, zákon č. 499/2004 sb
Citation
ISSN
ISBN