Měření efektivnosti vzdělávacího procesu v podniku

Title Alternative:Measurement of the educational process effectiveness in a company
Loading...
Thumbnail Image
Date
2006
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
The main idea of this paper is the view of the foremen training, particularly of its evaluation, namely in Preciosa company. In the theoretical part, there are detailed analyses of procedures used during the implementation of personal development systems and methods of evaulation. The next part, attended to present situation, is focused on the history of the company and on its existing personnel policy. The last part deals with the project ?Mistr 2004? (?Foreman 2004?) and evaluates its assets and imperfections. On the basis of this results, there are particular proposals how to go about subsequent foremen training in Preciosa company.
Hlavní myšlenkou této diplomové práce je pohled na vzdělávání mistrů, zejména pak na jeho hodnocení, a to ve společnosti Preciosa, a. s. V teoretické části jsou podrobněji rozebrány postupy při realizaci systémů osobního rozvoje a metody hodnocení. Část věnovaná současné situaci se zaměří nejprve na historii firmy a poté na její současnou personální politiku. Poslední část se zabývá projektem ?Mistr 2004?, hodnocením jeho přínosů i nedostatků a na základě toho nabízí také konkrétní návrhy na další postup při vzdělávání mistrů ve společnosti Preciosa, a. s.
Description
katedra: KPE; přílohy: 1 CD-R;
Subject(s)
training, foremen training, company training, training evaluation, training assets, vzdělávání, vzdělávání mistrů, podnikové vzdělávání, hodnocení vzdělávání, přínosy vzdělávání
Citation
ISSN
ISBN