Řízení výroby ve firmě AG Plus, s. r. o.

Title Alternative:Production management at AG PLUS Ltd.
Loading...
Thumbnail Image
Date
2007
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
The subject-matter of this thesis is ``Production management at AG PLUS Ltd.``. The intention of the author is to perform the description and analysis of the production process aimed at production of the costume jewelry finished products. The suggested measures should contribute to a more efficient and fluent production process. The main issue is to reduce the waiting time of products, improve the planning system with regard to production capacity which is supported by a perfect information system.
Záměrem autorky je provést popis a následnou analýzu výrobního procesu se zaměřením na produkci finálních bižuterních výrobků. V první části práce je provedena základní charakteristika bižuterní společnosti AG PLUS, s. r. o. V dalším bodu je zpracována podrobná analýza současného stavu výrobního procesu finální bižuterie, doplněná o identifikaci ztrát. Obsahem čtvrté kapitoly je vyhodnocení výše uvedené analýzy a specifikace hlavních výrobních problémů. Pátá kapitola nabízí teoretické poznatky řešení formou zeštíhlení výroby, workflow a současně porovnává operační a procesní způsob řízení výroby. Navrhovaná opatření by měla přispět k efektivnější a plynulejší výrobě. Jedná se zejména o zkrácení doby stání výrobků, zlepšení systému plánování s ohledem na kapacity za podpory dokonalého informačního systému.
Description
katedra: KPE; přílohy: 1 CD; rozsah: 71 s., 7s příloh
Subject(s)
jewelry, black piece, waiting time, delivery date, finished jewelry, galvanization, metal components, earrings, pulping, glass components, chains, lean production, hair components, bižuterie, černý kus, doba čekání, dodací lhůta, finální bižuterie, galvanizace, kovové díly, náušnice, pasírování, skleněné díly, šatonový řetěz, štíhlá výroba, vlasové doplňky
Citation
ISSN
ISBN