Hledání uplatnění pro nový výrobek

Title Alternative:Finding the use for a new product
Loading...
Thumbnail Image
Date
2006
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
The thesis deals with the issue of finding the use for a new product. The main aim is to find a nanofibres filter utilization in the sphere of food processing industry. The whole work is divided into three main parts. The theoretical part describes the industry. The second part introduces a company and its products. In the last part I made a market research of filters and I tried to find use for nanofiber filters, which might replace currently used filters.
Diplomová práce se zabývá problematikou hledání uplatnění pro nový výrobek. Hlavním cílem je najít využití nanovlákenných filtrů v oblasti potravinářského průmyslu. Práce je rozdělena do tří hlavních částí. Jedná se o část teoretickou, která pomocí zpracování literárních pramenů objasňuje problematiku průmyslového trhu. Druhá kapitola je zaměřena na představení firmy a jejich výrobku. V závěrečné části jsem provedla průzkum trhu filtrů a snažila se najít využití pro filtry z nanovláken, které by mohly v mnoha případech nahradit některé z doposud používaných filtrů.
Description
katedra: KMG; rozsah: 80 s., 17 s. příloh
Subject(s)
marketing, industry, research, market, nanotechnology, nanofibres, marketing, průmysl, průzkum, trh, nanotechnologie, nanovlákna
Citation
ISSN
ISBN