Distribuované databázové systémy

Title Alternative:Distributed Database Systems
Loading...
Thumbnail Image
Date
2013-12-20
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na srovnávání distribuovaných databázových systémů. Databázové systémy jsou systémy pro uchovávání tříděných dat, které potřebujeme rychle použít za různými účely. V této práci se zabývám různými aspekty distribuovaných systémů a jejich dalším vývojem. Při sestavování testovacích modelů je nutné dbát na hardwarové nároky, licenční a tím i finanční možnosti a použitelnost jednotlivých systémů v praxi.
The Bachelor´s thesis is focused on comparing distributed database systems. Database systems are systems for holding of sorted data that we need to use in a short time for varied purposes. In this thesis I deal with various aspects of distributed systems and their further development. When creating testing models it is necessary to consider hardware requirements, license and financial possibilities and applicability of individual systems in practice.
Description
katedra: KAI; přílohy: 1 dvd; rozsah: 49
Subject(s)
distribuovaná databáze, linux, klastr, uzel, mysql, postgresql, distributed database, linux, cluster, node, mysql, postgresql
Citation
ISSN
ISBN