IS pro prodej automobilů na webu

Title Alternative:IS dealing with selling cars on web
Loading...
Thumbnail Image
Date
2013-12-20
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
V úvodu se zabývám internetovým prodejem. Dále popisuji trendy tvorby a návrhu www stránek a rozhoduji, které technologie případně aplikace využiji. Po rozhodnutí zpracovávám informační potřeby malé obchodní jednotky. Ze zpracovaných dat se zabývám datovou a funkční analýzou. V datové analýze popisuji jednotlivé databáze, atributy a vztahy mezi nimi, vazby mezi entitami jsou zobrazeny v ER-diagramu. Ve funkční analýze popisuji možnosti, které informační systém umožňuje. V poslední fázi je realizován informační systém pro prodej automobilů na webu.
In the firt part, I will focus on the internet business. The next step will be focused on the new trends concerning the web site design. Firstly, I desided which kind of technologies I want to use in my application. After my decision I elaborate information needs of a small unit of trading. I was working with data and functional analyse from the processed data. In the data analyse I will describe individual databases, attributes and relationships between them, the constructions between entites are displayed in ER-diagram. In the functional analysed I described possibilities of my information system. The last part of my work is dealing with the information system for car business on the web sites.
Description
katedra: MTI; přílohy: 1 CD ROM; rozsah: 48
Subject(s)
informační systém, prodej automobilů, databáze, entita, tvorba www stránek, information system, car business, database, entity, web site design
Citation
ISSN
ISBN