Aplikace mikroprocesoru řady 8051 pro automatické krmítko

Title Alternative:Application of chip microprocessor series 8051 for automatic haunt
Loading...
Thumbnail Image
Date
2007
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
Tato práce se zabývá návrhem a konstrukcí Automatického krmítka pro akvarijní ryby. Skládá se ze dvou částí. V první je popsán návrh konstrukce a realizace automatické krmičky. Ve druhé části je popsán software pro řízení vestavěného systému. Jádrem automatického krmítka je mikroprocesor AT89C2051. Komunikace s uživatelem je zajištěna pomocí 16-místného LCD displeje a čtyř programovacích tlačítek. Aplikace krmení do nádrže je realizována pomocí krokového motoru Tandon.
This work is about construction of Automatic Haunt for Fish. It consists of two parts: First is about design, construction and realization of automatic haunt. Second part describes software which controls internal system. The core of automatic haunt is a microprocessor AT89C2051. Communication with user is supported through four functional buttons and LCD display with 16 positions for numbers. Application of haunting to aquarium is realized with step motor Tandon.
Description
katedra: KSI; přílohy: 1 CD ROM; rozsah: 45 s.,20s. příloh
Subject(s)
mikroprocesor, lcd displej, krokový motor, automatické krmítko, microprocessor, lcd display, step motor, automatic haunt
Citation
ISSN
ISBN