Koncepce rozvoje cestovního ruchu v Pasekách nad Jizerou

Title Alternative:The conception of a tourism development in Paseky nad Jizerou
Loading...
Thumbnail Image
Date
2010
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
The dissertation discusses tourism development in Paseky nad Jizerou. The main objective is to draw up a conception of tourism development, which would lead to reinforcement and expansion as the tourism is the main income of Paseky nad Jizerou. The work concentrates on characteristics of the village and its infrastructure, supply-demand analysis of the tourism and data processing gained from questionnaires. It also presents suggested concepts which could lead to enhancement of the local tourism and increase the visit rate. Enclosed is the list of literature concerning the research and investigated issues. All necessary documents which the dissertation refers to are enclosed in appendices.
Diplomová práce se zabývá rozvojem cestovního ruchu v obci Paseky nad Jizerou. Hlavním cílem práce je vypracovat koncepci rozvoje cestovního ruchu, která by vedla k posílení a rozvoji cestovního ruchu, protože právě cestovní ruch je hlavním finančním příjmem obce. Práce je zaměřena na charakteristiku obce a její infrastrukturu, analýzu nabídky a poptávky cestovního ruchu a zpracování informací, které jsou získané pomocí dotazníkové metody. Dále se práce zabývá návrhem několika možností, prostřednictvím kterých může dojít k posílení cestovního ruchu a ke zvýšení návštěvnosti. K diplomové práci je přiložen seznam literatury vztahující se ke zkoumanému a řešenému tématu diplomové práce. V přílohách jsou potřebné dokumenty, na které je v práci odkazováno.
Description
katedra: KMG; rozsah: 85s., 16 s. obr. příloh
Subject(s)
tourism, conception of a tourism development, reinforcement, increase a visit rate, cestovní ruch, koncepce rozvoje cestovního ruchu, posílení, zvýšení návštěvnosti
Citation
ISSN
ISBN