Rozvoj a vzdělávání pracovníků organizace

Title Alternative:The development and training of employees of an organization
Loading...
Thumbnail Image
Date
2008
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
The degree work on the theme The development and training of employees of an organization deals with the description of activities in a consultancy firm. The importance of education from the point of view of both, the consultancy firm and an employee, is emphasised in the whole degree work. The theoretical part consists of describing methods, strategies and current trends used in education. The practical part deals with the method of recruiting and choosing of a new employee, his development, further education and advancement in career. It also describes the evaluation of training programmes and getting feedback. The final part consists of evaluation of educational activities and it suggests possible improvement.
Diplomová práce na téma Rozvoj a vzdělávání zaměstnanců v organizaci se zabývá popisem vzdělávacích aktivit v poradenské společnosti. V celé diplomové práci je vyzdvižen význam vzdělávání jak z pohledu poradenské společnosti, tak z hlediska zaměstnance. Obsahem teoretické části je zmapování metod, strategií a současných trendů aplikovaných ve vzdělávání. Praktická část se věnuje postupu získávání a výběru nového zaměstnance, jeho rozvoji, vzdělávání a kariérnímu růstu. Dále je zde popsáno vyhodnocování vzdělávacích programů a získávání zpětné vazby. V závěrečné části je zhodnocení a návrhy na možné zlepšení vzdělávacích aktivit.
Description
katedra: KPE; přílohy: 2 CD-ROM; rozsah: 85 s.
Subject(s)
staff training, e-learning, teambuilding, training evaluation, training assets, vzdělávání zaměstnanců, elektronické vzdělávání, teambuilding, hodnocení vzdělávání, přínosy vzdělávání
Citation
ISSN
ISBN