Obchodní vztahy s obchodními řetězci DIY

Title Alternative:Business relations with DIY business chains
Loading...
Thumbnail Image
Date
2008
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
The theme of bachelor´s degree project describes the cooperation between suppliers and business chains, especially DIY chains ("do it yourself"). The author presents not only its own experiences, but also company management experiences. The first part presents history and introduction of ALFEX-ČECHY company, the reasons of cooperation with business chains and the detailed description of the contracting relations. The next part is the main part of the bachelor´s degree project and its aim is to explain the fundamental company activities, which are the product offer, the logistic deliveries, the claims and the assortment variations.
Téma bakalářské práce má přiblížit spolupráci dodavatelů s obchodními řetězci, a především s řetězci typu DIY ("do it yourself"). Autor se snaží čtenáři popsat nejenom vlastní zkušenosti, ale i zkušenosti managementu firmy, získané z praxe. První část práce je věnována historii a představení společnosti s ručením omezeným, ALFEX-ČECHY, naznačení některých důvodů vzniku spolupráce s obchodními řetězci a podrobnějšímu popisu jejich smluvních vztahů. Další část je nosnou částí bakalářské práce a jejím úkolem je vysvětlit podstatu konkrétních činností firmy, kterými jsou nabídka sortimentu, logistika dodávek zboží, reklamace zboží a obměny jeho sortimentu. Poslední část přináší stručné vyhodnocení spolupráce dodavatele s obchodními řetězci DIY, a to z hlediska kladných i záporných stránek.
Description
katedra: KPE;
Subject(s)
supplier, wiring material, firm, market, business chains, business cooperation, customer, customer, company, company, goods, dodavatel, elektroinstalační materiál, market, obchodní řetězec, obchodní spolupráce, odběratel, sortiment, společnost, velkoobchod, zboží
Citation
ISSN
ISBN