Aplikace metody FMEA v průběhu vývoje nových šicích strojů AMF Reece

Title Alternative:Application of FMEA within design process of new sewing machines AMF Reece
Loading...
Thumbnail Image
Date
2009
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
Application of this methodology on development sewing machines from AMF Reece CR, s. r. o.. Is the essence of this bachelor product. You will get acquainted with creation analysis here, too. FMEA is analysis of quality and so this analysis serve for heighten quality of products. First part of product is devoted creation analysis with explanation production and aplication in individual steps. Second part is intented on developments sewing machines and his application. The steps of creation project are determined and evaluated by mention conditions. Finally of project is intented on characteristics procedure in the process makong methodology and his evaluation with reference to critical spots. By finding this critical spots are proposed and recommended certain measures.
Podstatou této bakalářské práce je aplikace metodiky FMEA na vývoj šicích strojů firmy AMF Reece CR, s.r.o. včetně seznámením s tvorbou analýzy. FMEA je analýza jakostní a proto tato analýzy slouží ke zvýšení kvality výrobků.První část práce je věnována tvorbě analýzy s vysvětlením tvorby a aplikace v jednotlivých krocích. Druhá část je zaměřena na aplikaci vývoje šicích strojů. Jsou stanoveny kroky tvorby návrhu a vyhodnoceny dle uváděných podmínek. Závěr práce je zaměřen na charakteristiku postupu, při tvorbě metodiky a jeho vyhodnocení s poukázáním na kritická místa. Při zjištění těchto kritických míst jsou navržena a doporučena určitá opatření.
Description
katedra: KKV; rozsah: 59
Subject(s)
fmea, quality, production fmea, risk number upr, severity, occurrence, detection, fmea, jakost, tvorba fmea, rizikové číslo, upr, závožnost, výskyt, odhalení
Citation
ISSN
ISBN