E-learning v textilní branži

Title Alternative:E-learning in textil branch
Loading...
Thumbnail Image
Date
2007
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
E-learnig je v dnešní době hodně diskutovaný typ výuky a zájem o něj neustále roste. V ČR už jej nevyužívají jen nejprestižnější vysoké školy, ale velice rychle prostupuje i do středních škol, základních škol a dokonce i firem. Jedním z hlavním úkolů této bakalářské práce je vytvořit databázi fotografií tkanin vlnařského, bavlnářského a hedvábnického typů a obohatit nimi tvořený e-learningový kurz předmětu {\clqq}Textilní zbožíznalství``. Dalším bodem této bakalářské práce je zanalyzovat současnou nabídku e-learningových kurzů v České republice, na Technické univerzitě v Liberci a zvlášť se zaměřit na nabídku těchto kurzů v textilní branži. Uvést jejich přednosti, nedostatky, a možnosti. Posledním bodem této práce je shromáždit informace o existujících druzích tkanin a aktuální nabídku bavlnářských, vlnařských a hedvábnických tkanin.
Nowadays, e-learning is a widely discussed type of education and the interest in it is rapidly growing up. In Czech Republic this tool is not using by universities only, but also by high and secondary schools, primary schools and companies. One of the basic goals of this bachelor work is to create a database of pictures of woollen, cotton and silk fabrics and to enrich the improving e-learning course {\clqq}Knowledge of Textile Goods{\crqq} using them. Another aim of the work is to make a market analysis of e-learning courses in Czech Republic, at Technical University in Liberec and especially in textile branch. Their features, advantages and problems are also mentioned. Final goal of this work is to collect information about existing types of woollen, cotton and silk fabrics, and current offer of them.
Description
katedra: KHT; přílohy: 1 CD; rozsah: 40 s
Subject(s)
moodle, e-learning, tkanina, tkanina vlnařského typu, tkanina bavlnářského typu, tkanina hedvábnického typu, moodle, e-learning, wollen fabric, cotton fabric, silk fabric
Citation
ISSN
ISBN