Mořská hvězdice-komplet bytových textilií

Title Alternative:Starfish-set of interior textile
Loading...
Thumbnail Image
Date
2007
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
The chief point of this entire work was to transfer the motive of starfish on interior textile. It is a housing set consisting of a duvet cover, a bed wrap and a decorative pillow. On these objects, with the use of digital and flock print, I tried to express the visage and the picture of life of starfish in its natural, sea environment. The colour for the material and created motive for the print was chosen to emphasize the harmony of the whole set.
Nosnou myšlenkou celé práce bylo přenést motiv hvězdice vzácné na bytovou textilii. Tento bytový komplet se skládá z ložního prádla a přehozu s dekoračním polštářem, na který jsem pomocí digitálního a flockového tisku vyjádřila vzhled a způsob života hvězdice v jejím přirozeném prostředí, tedy v podmořském světě. Barevnost materiálu a vytvořeného motivu pro potisk byla zvolena tak, aby celý komplet působil harmonicky.
Description
katedra: KDE; přílohy: 1 CD ROM; rozsah: 30 s., 14 s. obr. příloha
Subject(s)
starfish, interior textile, flock print, sublimating print, mořská hvězdice, interierová textilie, flockový tisk, sublimační tisk
Citation
ISSN
ISBN