Aplikace pro zákazníky distribuce elektrické energie

Abstract
Tento dokument popisuje tvorbu webové aplikace, která bude sloužit jako portál pro zákazníky distribuce elektrické energie a bude uživateli poskytovat přehledné informace o odběru elektrické energie v časových úsecích, informace o nastavených limitech, připnutých smluv a dalších dokumentech za dané období.Bakalářská práce navazuje na bakalářský projekt, který se zabýval návrhem zákaznického portálu a vychází z jeho závěrů. Jelikož se jedná o vývoj webové aplikace, zabývá se první část dokumentu vhodným výběrem javascriptového frameworku, komunikující se softwarovým systémem Node.js, a výběrem vhodné databáze. Po okomentování zvoleného výběru se práce přesouvá k samotnému aplikačnímu vývoji, kde se po krocích, které řeší danou konkrétní problematiku, postupuje až ke konečnému zhotovení kompletní aplikace. Celá práce je završena řádným otestováním aplikace v provozu a uvedením dalších možností rozvoje.
This document describes the creation of a web application that will serve customers as a portal for electricity distribution and provide clear information about electricity consumption in time slots, information on set limits, contracts and other documents in a given period.The bachelor thesis concludes the bachelor project, which treated about the design of a customer portal, and the bachelor thesis is based on those conclusions. For the reason that that is a web application development, the first part of the document is concerned with selecting a javascript framework, communicating with the Node.js software system, and selecting a suitable database. After commencing the selected selection, the work treats about the actual application development, in which particular problems are solved step by step until the finalisation of the complete application.Completion of all the work is dependent on successful testing of the application in operation, otherwise other development options are proposed.
Description
Subject(s)
zákaznický portál, bakalářská práce, webová aplikace, elektrická energie, javascriptový framework, customer portal, bachelor thesis, web application, electrical energy, javascript framework
Citation
ISSN
ISBN