Podpora vývoje v průběhu životního cyklu aplikace

Abstract
Instalace a aktualizace aplikací je v nynější době brána za velkou problematiku v oblasti deploymentu. Do zároveň zmiňované problematiky zapadá i monitoring, ladění a údržba. Tyto segmenty deploymentu není vždy nejlehčí zpracovávat.Bakalářská práce se zaměřuje právě na oblast deploymentu. V práci jsou popsány možnosti instalace a aktualizace .NET aplikací, kde největší důraz je kladen na celkovou automatizaci vytváření instalačních souborů. Zároveň je kladen důraz na tvoření tichých instalací. Dále práce obsahuje popis metodik pro monitoring, ladění a údržbu. Nakonec ze všech těchto technik jsou vybrané nejlepší nástroje a ty jsou aplikovány na ukázkové aplikaci.
Installation and actualization is nowadays one of the biggest problematic issue in the field of deployment. At the same time it includes monitoring, tuning and maintenance. These segments of deployment aren't the easiest to process. This work focuses on deployment and takes a closer look at the possibilities of installation and actualization of .NET applications, where the biggest emphasis is laid on the full automatization of installation folders architecture including silent installations. This work also contains methodical strategies for monitoring, tuning and maintenance. In the end of all these techniques is a selection of special tools that are applied in an example application.
Description
Subject(s)
.NET, instalace a aktualizace .NET aplikací, životní cyklus aplikace, logging, monitoring, ladění a údržba .NET aplikací, Installation and actualization of .NET applications, application life cycle, logging, monitoring, tuning and maintenance of .NET applications
Citation
ISSN
ISBN