Návrh a realizace softwaru pro analýzu a prezentaci log souborů

Title Alternative:The Design and Implementation of software for analysis and presentation of log files
Loading...
Thumbnail Image
Date
2013-12-27
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
Tato bakalářská práce je zaměřena na seznámení se s hlasovými technologiemi na pracovišti školitele a hlasovými aplikacemi, jejichž provoz je monitorován v log souborech. Bylo zapotřebí zmapování současných technologií, které se používají ke zpracování textových log souborů a jejich vyhodnocení např. pomocí grafického zobrazení ve formě grafů, či tabulek. Cílem bylo navrhnout systém pro statistickou analýzu a online prezentaci log souborů s důrazem na informace o četnosti přístupu během dne, týdne, měsíce a roku. Další cíl spočíval ve zpracování zdroje dat, nebo-li vytvoření nadstavby hlasových aplikací, která zpracuje konkrétní log soubor pro následnou analýzu dat.
This bachelor work is focused on identification of advisor voice technologies and voice applications on his working compartment. The application service is monitored via log files. It was necessary to become familiar with common technologies used for processing log files and it´s graphical evaluation. The task was to design statistical system for analysis and online presentation of log files with emphasis on information about daily, weekly, monthly, year access frequency statistics. Next goal was to procces source of data or to create system upgrade of voice application to provide important data for statistic analyse.
Description
katedra: ITE; přílohy: 1 DVD ROM; rozsah: 49
Subject(s)
log soubor, aplikace, grafické zobrazení, prezentace, analýza, log file, application, graphical evaluation, presentation, analyse
Citation
ISSN
ISBN